Over ons

wie zijn wij?

Coaching

‘Coaching is samen zoeken naar de kern van het probleem. Pas daarna kun je verder.’

Coaching is een zeer intensieve bezigheid. Je verdiept je in het leven en denken van een ander en je zoekt naar belemmeringen die die ander ervan weerhouden om volop in het leven te staan. Coaching-sessies duren bij mij tenminste een dagdeel, vaak een hele dag en soms zelfs twee dagen achtereen.

Om echt tot verdieping te komen heb je nu eenmaal veel tijd nodig. Dat lukt niet met een uurtje per week. Zo’n hele dag is hard werken, voor beiden, maar het levert wel resultaat op.

Ofkje Teekens

(JONG) TALENTENCOACH/TRAINER

Ofkje (1960) studeerde Nederlands in Utrecht, werkte jarenlang in het voortgezet onderwijs, en heeft al twintig jaar een succesvolle praktijk voor leerproblemen in Den Haag. Zij studeerde Jungiaanse psychologie, volgde een opleiding tot Talentencoach, ontwikkelde mede het JongTalentenspel en ontwikkelde zelf Levensbloei en Levensdraai.

Remedial teaching

‘Een praktijk moet allereerst kindvriendelijk zijn’

‘Kinderen moeten zich thuis voelen, want alleen dan kun je het beste in hen naar boven halen. Daarom investeren wij in een warme omgeving en een gezellige sfeer. Vanuit die basis kunnen wij alle aandacht geven aan de begeleiding van de problemen waarmee een kind te maken heeft.

Vanuit haar expertise schreef Ofkje artikelen, gaf ze interviews en publiceerde ze een boek over leerproblemen. Daarnaast ontwikkelde ze een serie schoolboekjes over onder meer spelling, ontleden, rekenen, spreekwoorden en gezegden, die op een groot aantal scholen in gebruik zijn.

RT-Team

Praktijk voor Leerproblemen

Ons team bestaat uit professionals die al vele jaren verbonden zijn aan onze praktijk. Hun ervaring en deskundigheid staan er borg voor dat uw kind de begeleiding krijgt die het nodig heeft.

Wilt u eens kennis maken?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakings gesprek.